100 % Ultralyd mundhygiejne - Uden at børste

Tandrensning og mundhygiejne med ultralyd er en virkningsfuld behandling til brug i hjemmet.


Emmi-dent arbejder ikke som klassiske tandbørster – manuelle, elektriske eller andre tandbørstetyper – som arbejder ved hjælp af mekanisk bevægelse.
I årevis har tandlægeklinikker anvendt ultralyd til rengøring og forebyggelse af eksempelvis paradentose. Med Emmi-dent får du muligheden for selv at bruge denne professionelle tandrensning teknologi. Sikker og legende let at anvende. Glæd dig til at mærke forskellen.
Emmi-dent udnytter egenskaberne ved moderne ultralydsteknologi. Ultralyden gennemfører rensning og hygiejne uden brug af tandpasta med slibende materialer som i de gængse tandpastaer på markedet.
 
Det er videnskabeligt bevist, at ultralyd med en ydelse på 50 watt er uskadelig for mennesker og dyr. Emmi-dent arbejder med blot 0,2 watt. Ultralydsbølger er luftvibrationer.
 
Virkningen og sikkerheden er påvist af specialister inden for tandmedicin og implantologi. Emmi-dent er en opfindelse, som ikke børster, men som anvender 100 % ultralyd til at rense - ingen smerte på sensitive tænder og blottede tandhalse.

 

GODE LINKS:

PRODUKTINFORMATION

BRUGSVEJLEDNING

HVORFOR ER EMMI-DENT BARE BEDRE

VIDEOER

HVIS PAY PAL "DRILLER"

Emmi-dent katalog oversigt