Her finder du brugervejledninger på vore produkter

Den grundige: Lak Regenerator  

 

Den hurtige: Vask & Lakpleje uden brug af vand 

 

Perfekt til bilpleje: Så let er det!

 

Prox Shampoer: Prox vaske midler

Lak Regenerator til den grundige behandling

 

Lakerede og malede overflader, gelcoat, glasfiber, aluminium, rustfrit stål, glas, gummi og kunststof på bil, motorcykel, båd og campingvogn er alle flader, der mindst én gang om året har brug for en grundig rensning, polering og forsegling for at være effektivt beskyttet mod snavs og for tidlig nedbrydning.

 

PROX Lak Regenerator løser effektivt problemerne med sorte streger, falmet lak og gelcoat, restvoks i alle ujævnheder og hvide skjolder på gummi og vinyl. Arbejdsbehovet er meget beskedent, og du er hurtigt færdig og klar til en god lang sæson. Du skal kun over fladen én gang.

Tænk, hvad det sparer dig af tid og kræfter.

 

Sådan gør du:

 

Vask større mængder snavs og insektrester af alle udvendige flader.

Hertil bruger du vores PROX Grundrens eller PROX Voksshampoo.

 

Når fladerne er tørre, er de klar til den grundige lakbehandling.

Anvend specialsvampens ru side. Gør først svampen lidt våd. Kom PROX Lak Regenerator på svampens ru side og bearbejd en begrænset flade, indtil du kan fornemme, at du er i bund, og at alt snavs er opløst. Overskud af polish samles op i svampen, inden du tørrer efter. Det letter arbejdet meget.

 

 

VIGTIGT: Den endnu fugtige polish tørres straks af med en blød sugende klud (bomuld eller frotté). Lad ikke polishen tørre, så kan det være svært at få den væk fra lakken, og du får muligvis restpolish nede i fordybningerne.    Så er du Færdig ! Det går lettere, end du tror….

 

Skift hyppigt klud, jo renere den er, desto lettere er aftørringen.

 

 

Regenerator bruges også på vinduer med småridser og mat overflade (de bliver som nye) samt gummilister omkring vinduerne. Så tørrer de ikke ud og afgiver ikke så let nye sorte streger.

 

Du har nu renset, poleret og forseglet overfladen, og der er ikke brug for yderligere behandling. Kommer der igen særlig fastsiddende sorte strege og snavs, fjerner du dem let med PROX LakRegenerator.

 

Alle hverdagsproblemerne løser du let og hurtigt med PROX Vask & Lakpleje.

 

OBS: Opbevar Regenerator frostfrit for en sikkerheds skyld.

 

Vask & Lakpleje er hverdagsproblemløseren”

 

Selv en velplejet overflade på bil, motorcykel, båd og campingvogn udsættes for solens skarpe lys, sorte streger, snavs, havneguf, insekter m.m.

 

Derfor er der i hele sæsonen behov for løbende rengøring og vedligeholdelse ud– og indvendig. Her er PROX Vask & Lakpleje den perfekte løsning til effektiv ”tørvask” netop der, hvor snavset sidder.

Du sparer tid og kræfter og bruger ikke én dråbe vand.

 

PROX beskytter lak, krom, plast, vinyl, glas, vinduer på bil, motorcykel, båd og campingvogn inklusiv forteltets vinduer. Kan ”tørvaske” selv større mængder snavs af uden at ridse takket være den unikke kemiske PROX–formel, der indkapsler snavspartikler og løfter dem effektivt væk fra lakken. Med svamp og klud fjerner du let det opløste snavs.

 

Er overfladen velholdt, kan du i fremtiden glemme alt om vask med store mængder vand og anstrengende poleren.

 

Sådan gør du:

 

  • · Ryst forstøverflasken før og under brug.
  • · Sprøjt et tyndt lag på en begrænset flade fra 20 cm afstand.
  • · Tør over med en blød svamp og opløs dermed
  • · Poler den endnu fugtige flade med en blød sugende klud.

 

     Færdig ! Lettere kan det ikke være.

 

I én arbejdsgang har du fjernet snavs, fået en flot blank overflade og langtids-

beskyttet overfladen, så den let holder sig pæn og ren.

 

Bruges på vinduer, forteltsvinduer, lak, gummi, kunststof, vinyl, laminat ude og inde. Anbefales også til indvendige flader så som baderumsvægge, spejle, sanitet, bordplader og meget mere. Et praktisk produkt med mange funktioner.

 

PROX Vask & Lakpleje fås også i en praktisk 1 liter refill dunk

til økonomipris hos din forhandler.

 

God fornøjelse med PROX.